Monday, September 10, 2012

JJCM: lamanya...

...tak explore resipi-resipi baru..

dapur pun, sekejap berasap, sekejap tak payah. tadi lunch kat Red Wok, mmg boleh tak tahan dengan rege dia tapi jiwa dah meracun nak makan prawn butter, so just go with it la biarpun sesat-sesat semua. yg best, makan x abis, seronok menapau eh.

kalau nak mengorder lebih awal, bleh visit http://redwok.files.wordpress.com/2012/07/red-wok-menu.pdf tapi kitorang tadi sampai dah jam 1.30 gitu, makan 20 minit siap tapau. tapi standard la lepas raya bajet manusia tak banyak. tunggu la hari gaji september nanti.. baru tau redwok tu besar tak besar.